Een klein stukje
OVER ONS.

Een passie voor alles wat
COMMUNICEERT.

Studio de Grebbe, een creatieve studio in het midden van het land met een passie voor vorm, kleur en tekst. Onze handen gaan jeuken van alles wat kan bijdragen aan een succesvolle communicatie. Wij gaan graag samen met jou de zoektocht aan. Een zoektocht naar jouw verhaal, jouw identiteit. Daarom vinden wij het belangrijk om jouw bedrijf/organisatie te kennen en komen we graag bij je langs voor een kennismaking. Heb je geen koffieautomaat?, geen probleem, dan nemen wij de koffie mee!

Een klein stukje
Geschiedenis.

Waar komt de naam “De Grebbe” vandaan hoor ik je denken?

In oktober 1953 begon ondernemer Ries Snijder zijn drukkerij “Drukkerij de Grebbe” in een klein schuurtje achter zijn huis op de Grebbeberg in Rhenen. Het bedrijf groeide voorspoedig en uitbreiding werd noodzakelijk. De drukkerij verhuisde naar de Achterweg in Wageningen waar hij samen met zijn zoon en personeel vele succesvolle jaren klanten van drukwerk voorzag.

De digitalisering volgde in een rap tempo, waardoor papier steeds meer overbodig werd en verkoop van drukpersen genoodzaakt was. Het klantenbestand werd in 2012 overgedragen aan voormalig werknemer van Drukkerij de Grebbe; Robert Wubs.

De drukkerij veranderde naar een fullservice reclamestudio. Inmiddels verzorgen wij krachtige ontwerpen, functionele websites, fotografie etc. maar ook nog altijd drukwerk voor een brede klantenkring vanuit onze studio in midden Nederland, Veenendaal.

Een hecht netwerk van
CREATIEVELINGEN

Bij Studio de Grebbe kunnen we veel zelf, maar niet alles! Je moet ook doen waar je écht goed in bent, toch? Daarom hebben wij een hechte club aan creatieve zelfstandigen met ieder zijn eigen specialiteit. Hierdoor kunnen wij jouw website voorzien van de beste fotografie, en de nieuwe bedrijfsfolder van de mooiste teksten!

“Door de nauwe samenwerkingen en korte schakels resulteert dit altijd tot een perfect eindresultaat!”

< Robert Wubs | Creatief brein